Ontmoeting

Voel je je weleens eenzaam en zoek je contact? Wil je weten welke activiteiten er in jouw buurt georganiseerd worden? Hoe je aan vrijwilligerswerk komt? Of hoe je met een beperking toch op vakantie kunt? Vaak kun je meer voor elkaar betekenen dan je denkt. Samen met ons kijk je wat jij prettig vindt en welke stappen jij wilt maken. En zo nodig helpen we je daarbij.

Verhalen

Ik ga nu ook weleens met een vrijwilliger op pad, daardoor heb ik nu meer mensen bij wie ik terecht kan en raakt mijn moeder minder overbelast

Door een ernstig ongeluk 2 jaar geleden veranderde mijn leven. Door het ongeluk werd ik afhankelijk van een rolstoel en een rollator en ik had een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Mijn moeder zorgt voor me en ik ga een paar keer per week naar revalidatie en dagbesteding. Ons sociale netwerk is erg klein geworden.

Ik benaderde ZveB in eerste instantie omdat ik wilde weten hoe ik een vergoeding voor mijn rolstoel kan aanvragen. Maar mijn moeder wilde ook hulp bij het leren omgaan met de situatie en haar gevoel.