Waar vind ik informatie over thuis ouder worden?

Gezondheid en zorg  -  Laatste wijziging: 19 januari 2024

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Later is nu biedt hierbij informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis.

In Breda heeft Wonen met Gemak een samenwerkingsverband met de gemeente en Zorg voor elkaar Breda. Gezamenlijk voeren wij de campagne Wonen met Gemak uit in de wijken en dorpen van Breda.

 

Informatie en ontmoeting

Alle bijeenkomsten worden verzorgd door een Bredase specialist. En we maken altijd ruimte voor het onderlinge gesprek. We vinden het belangrijk dat buurtgenoten elkaar ontmoeten, elkaar (leren) kennen en ervaringen uitwisselen De bijeenkomsten zijn daarom klein van opzet. Alle bijeenkomsten zijn gratis en je krijgt koffie of thee. De aftrap van Later is Nu is op vrijdag 2 februari bij De Sleutel. We bieden je een gratis lunch aan.

De vervolgbijeenkomsten worden gehouden in ontmoetingscentrum De Sleutel, buurthuis Gageldonk of De Verbinding. In de periode februari tot en met maart bespreken we meerdere keren per week een ander onderwerp.

 

Meer informatie en aanmelden?
Ga naar: www.laterisnubreda.nl