Hoe kom ik in contact met andere mantelzorgers?

Gezondheid en zorg, Ontmoeting  -  Laatste wijziging: 04 juli 2024

Als je partner ziek wordt, verandert er veel. Dat is natuurlijk ook zo als iemand anders in jouw omgeving ziek wordt. Of een beperking heeft of krijgt. Als je voor een ander zorgt, ben je mantelzorger. En dat is soms zwaar. Bijvoorbeeld omdat de relatie met degene die zorg nodig heeft, verandert. Of omdat het gevolgen heeft voor jouw toekomstplannen. Dan kan het heel fijn zijn om daar met iemand over te praten. Die jou verder op weg helpt.

BredaMantelzorg geeft mantelzorgers gratis informatie, advies en hulp op maat. Ze ondersteunen ook jonge mantelzorgers (van 4 tot 24 jaar). En bij zorg in de laatste levensfase. Ze organiseren workshops, mantelzorggroepen en andere activiteiten. Of ondersteunen je door persoonlijke gesprekken of de inzet van een vrijwilliger. Er zijn dus verschillende mogelijkheden. Samen met jou kijkt een coördinator van BredaMantelzorg naar je vragen en naar waar jij het beste mee geholpen bent. Meer informatie vind je op www.bredamantelzorg.nl. Bel met je vragen gerust naar (076) 750 32 00, mail naar info@bredamantelzorg.nl of laat een bericht achter op de website. Je kunt ook appen naar 06 55 01 07 78.

Heb je een andere vraag over hulp of zorg? Neem dan contact op met Zorg voor elkaar Breda. Een medewerker kan je wegwijs maken en samen met jou kijken naar de mogelijkheden.