Goede zorg doen we samen

Jij en de ander

Zeven weken lang hangt heel Breda vol foto’s, verdeeld over 15 locaties. Binnen én buiten. Uit alle hoeken van de wereld hebben fotografen hieraan bijgedragen. In totaal 73!
FOTO: BREDA PHOTO

Naar schatting 80.000 bezoekers uit binnen- en buitenland komen naar deze unieke stedelijke tentoonstelling. De kunstwerken worden uitgekozen door 3 curatoren met een groot internationaal netwerk. Het is de grootste fototentoonstelling in Nederland. Breda is een stad van beeldcultuur en het festival wordt dan ook door de gemeente omarmd.

Thema YOU

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘YOU’, om de veranderende samenleving  goed in beeld te brengen. We worden opgeroepen om voor elkaar te zorgen, maar soms lukt dit niet. In veel landen is er nooit een zorgzame overheid geweest. Buitenlandse fotografen brengen daar de zelfredzame mens in beeld.

De tentoonstellingen zijn vanaf 15 september te zien in de hele stad. Voor kinderen valt er ook genoeg te beleven. Een passe-partout koop je online  voor € 16,00. Met een BredaPas betaal je hiervoor slechts € 11,00. Geen internet? In de Stadsgalerij en op het NS-station kun je ook terecht voor kaarten. En: neem lekker de tijd!

Gerelateerde vragen: Jij en de ander

    Er zijn geen gerelateerde vragen beschikbaar.