Vanwege het coronavirus zijn onze locaties gesloten. Toch doen wij er alles aan om zorg en ondersteuning te blijven bieden.
U kunt nog steeds met al uw vragen bij ons terecht via 076 525 15 15 of samen@zorgvoorelkaarbreda.nl. Klik hier voor meer informatie.

Goede zorg doen we samen

Informatief huisbezoek

Wil je graag in een persoonlijk gesprek geïnformeerd worden over de onderwerpen die te maken hebben met het zo zelfstandig mogelijk blijven wonen in je vertrouwde omgeving dan kun je gebruik maken van het informatief huisbezoek. Dit gesprek kan je helpen beter zicht te krijgen op jouw situatie en je kennis verbreden. Onderwerpen die onder meer aan de orde komen zijn: wonen, voeding en beweging, mobiliteit, hulp bij het huishouden, sociale contacten, vrijwilligerswerk, mantelzorg. Ervaren vrijwilligers van Zorg voor elkaar Breda geven je voorlichting en advies over de onderwerpen die voor jou van belang zijn.

De vrijwilligers gaan wijk voor wijk op pad. Maar je kunt ook zelf een bezoek aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Je kunt ook deze pagina bezoeken. Daar staat al wat informatie en kun je folders over verschillende onderwerpen downloaden.