Goede zorg doen we samen


Corona-virus

Tijdens de avondlockdown, die ingevoerd is om het Coronavirus terug te dringen blijven onze wijkcentra open en zullen er gewoon activiteiten zijn.
Je kunt de activiteiten hier bekijken.

Onze wijkcentra zijn zo ingericht dat het voor bezoekers van de activiteiten veilig is .Er staat bij al onze locaties een zuil waar je bij binnenkomst je handen kunt ontsmetten,  Een mondkapje dragen is wel verplicht. Ook moeten we weer anderhalve meter afstand van elkaar houden.
Het tonen van de coronacheck app of een bewijs op papier is bij een bezoek aan onze locaties niet nodig.

Wil je meer informatie over de wijkcentra en spreekuren in de wijk? klik dan hier.

Maak je gebruik van de diensten van de praktische hulp en/of AutoMaatje? 
Onze vrijwilligers doen weer boodschappen voor en met klanten. klusjes in huis zijn weer mogelijk en de chauffeurs van AutoMaatje rijden ook weer ritten. 

Bibliotheek aan Huis
Klanten van Bibliotheek aan Huis kunnen boeken thuis blijven krijgen. De vrijwilliger belt de klant om te bespreken of ze de boeken binnen brengen of aan de deur hangen.  Nieuwe klanten die boeken thuis willen, zijn ook welkom. Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan hier.

Heb je een vraag over het Corona-virus of andere zaken? Maak je je zorgen, heb je hulp nodig of wil je gewoon even een praatje maken? Bel dan met het telefoonnummer van Zorg voor elkaar Breda: 076-525 15 15. Daar zit 5 dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur iemand voor je klaar.