Goede zorg doen we samen

Corona-virus

De gedeeltelijke lockdown gaat verder vanaf 19 november 2020. Maatregelen blijven nodig om elkaar te beschermen. We blijven het aantal contactmomenten en reisbewegingen beperken. We blijven de basisregels toepassen. En proberen elkaar door deze lastige periode heen te helpen. Begin december beslist het kabinet of de maatregelen verder kunnen worden aangepast.

Alleen activiteiten in besloten vorm gaan door in de Zorg voor elkaar Breda wijkcentra:

Wijkcentrum 't Houwke
Grote Houw 227
4817 RE Breda Heusdenhout
Tel. (076) 587 29 24

Wijkcentrum Balieweide
Baliëndijk 82
4816 GH Breda
Tel. (076) 587 50 28

Wijkcentrum Heksenwiel
Heksenwiellaan 2
4823 HA Breda
Tel. (076) 549 41 97 

Wijkcentrum Princenhof
Princentuin 1
4813 CZ Breda
Tel.(076) 530 97 91

De mogelijkheden om groepslessen Fit for Life te kunnen geven zijn te zeer beperkt. Hopelijk kunnen we weer starten met de beweeglessen in januari van het nieuwe jaar.

Onze wijkcentra zijn zo ingericht dat het voor bezoekers van de besloten activiteiten veilig is. Zo staat er bij al onze locaties een zuil waar je bij binnenkomst je handen kunt ontsmetten, We hebben looproutes gemaakt en we houden ons natuurlijk aan de anderhalve meternorm. Tevens vragen we je, als je door onze gebouwen loopt een mondkapje te dragen.

Deze maatregelen gelden ook bij de Prins.
Wil je meer informatie over de wijkcentra en spreekuren in de wijk? klik dan hier.

Maak je gebruik van de diensten van de praktische hulp en/of AutoMaatje? Dan gelden de volgende regels:
Onze vrijwilligers doen alleen boodschappen voor en niet met klanten. De boodschappenbus is tijdelijk gestopt. De chauffeurs van AutoMaatje rijden alleen noodzakelijke ritten. De klant zit rechts achter in de auto en de chauffeur en klant dragen beiden een mondkapje.

Bibliotheek aan Huis
Klanten van Bibliotheek aan Huis kunnen boeken thuis blijven krijgen. De vrijwilliger belt de klant om te bespreken of ze de boeken binnen brengen of aan de deur hangen. De centrale bibliotheek is open. Nieuwe klanten die boeken thuis willen, zijn ook welkom. Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan hier.

Heb je een vraag over het Corona-virus of andere zaken? Maak je je zorgen, heb je hulp nodig of wil je gewoon even een praatje maken? Bel dan met het telefoonnummer van Zorg voor elkaar Breda: 076-525 15 15. Daar zit 5 dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur iemand voor je klaar.