Goede zorg doen we samen

Corona-virus

Sinds 15 december 2020 is er een volledige lockdown in heel Nederland. De regering wil dat de steeds stijgende besmettingscijfers gaan dalen. We blijven de basisregels toepassen. En proberen elkaar door deze lastige periode heen te helpen.

Alleen activiteiten in besloten vorm gaan door in de Zorg voor elkaar Breda wijkcentra.

Er zijn tot nader order geen groepslessen Fit for Life.

Onze wijkcentra zijn zo ingericht dat het voor bezoekers van de besloten activiteiten veilig is. Zo staat er bij al onze locaties een zuil waar je bij binnenkomst je handen kunt ontsmetten, We hebben looproutes gemaakt en we houden ons natuurlijk aan de anderhalve meternorm. Tevens vragen we je, als je door onze gebouwen loopt een mondkapje te dragen. Deze maatregelen gelden ook bij de Prins.

Wil je meer informatie over de wijkcentra en spreekuren in de wijk? klik dan hier.

Maak je gebruik van de diensten van de praktische hulp en/of AutoMaatje? Dan gelden de volgende regels:
Onze vrijwilligers doen alleen boodschappen voor en niet met klanten. De boodschappenbus is tijdelijk gestopt. De chauffeurs van AutoMaatje rijden alleen noodzakelijke ritten. De klant zit rechts achter in de auto en de chauffeur en klant dragen beiden een mondkapje.

Bibliotheek aan Huis
Klanten van Bibliotheek aan Huis kunnen boeken thuis blijven krijgen. De vrijwilliger belt de klant om te bespreken of ze de boeken binnen brengen of aan de deur hangen. De centrale bibliotheek is dicht en alleen online bereikbaar. Nieuwe klanten die boeken thuis willen, zijn ook welkom. Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan hier.

Heb je een vraag over het Corona-virus of andere zaken? Maak je je zorgen, heb je hulp nodig of wil je gewoon even een praatje maken? Bel dan met het telefoonnummer van Zorg voor elkaar Breda: 076-525 15 15. Daar zit 5 dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur iemand voor je klaar.