Goede zorg doen we samen

Corona-virus

Na de lockdown, die ingevoerd is om het Coronavirus terug te dringen is er weer meer mogelijk.
Onze wijkcentra gaan weer open en zullen er steeds meer activiteiten zijn.
Je kunt de activiteiten hier bekijken.

Fit for Life heeft een zomerbeweegprogramma.

Onze wijkcentra zijn zo ingericht dat het voor bezoekers van de activiteiten veilig is. Zo staat er bij al onze locaties een zuil waar je bij binnenkomst je handen kunt ontsmetten, We hebben looproutes gemaakt en we houden ons natuurlijk aan de anderhalve meternorm. Een mondkapje dragen is niet meer verplicht. Deze maatregelen gelden ook bij de Prins.

Wil je meer informatie over de wijkcentra en spreekuren in de wijk? klik dan hier.

Maak je gebruik van de diensten van de praktische hulp en/of AutoMaatje? Dan gelden de volgende regels:
Onze vrijwilligers doen nog alleen boodschappen voor en niet met klanten. Klusjes in huis zijn weer mogelijk en de boodschappenbus gaat binnenkort weer rijden.. De chauffeurs van AutoMaatje rijden ook steeds meer ritten. De klant zit rechts achter in de auto en de chauffeur en klant dragen beiden een mondkapje.

Bibliotheek aan Huis
Klanten van Bibliotheek aan Huis kunnen boeken thuis blijven krijgen. De vrijwilliger belt de klant om te bespreken of ze de boeken binnen brengen of aan de deur hangen.  Nieuwe klanten die boeken thuis willen, zijn ook welkom. Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan hier.

Heb je een vraag over het Corona-virus of andere zaken? Maak je je zorgen, heb je hulp nodig of wil je gewoon even een praatje maken? Bel dan met het telefoonnummer van Zorg voor elkaar Breda: 076-525 15 15. Daar zit 5 dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur iemand voor je klaar.